Mi Segera, Masih Kekal Utuh Di Dalam Perut

Selamat pagi! Kajian dari seorang doktor baru-baru ini menemui apa yang berlaku di dalam perut dan sistem penghadaman apabila kita makan mi segera. Ingin tahu apa terjadi? Baca di sini: https://my.theasianparent.com/makan-mi-segera/web-view

7 Balas

Btul tu.mee segera ni bhaya untuk knak2 dn dewasa juga..kalu tdak d had kn ..ia memudarat kn...

Sbb tu saya elakkan makan mi segera dan 'haramkan' anak2 makan mi segera🙁

bahaya mee segera

😱😱

Woahh...

btol

🤯