Rawatan Kesuburan

Selamat pagi.. Sye nk tny ada x sesiapa disini pernah buat rawatan kesuburan? X kisah hospital kerajaan atau swasta... Blh share info x dgn sye. Trm ksh ?

2 Balas

Klinik swasta dr hamid arshad sy pnh pg..klu krjaan lmbt skit..nk cpt g swasta dlu da dpt result & ad apa2 mslah bleh mnta dr buat surat n g hsital kerajaan..

5y ago

Klu nk check up je xsmpai rm500. Dlm RM300++ brgntung pd mslh....skli dia bg vit..sbb stu mmg scan bawah jd nmpk lg..sy g klnik lain ckp xda apa..g stu scan bawah mmg ad kcil ktuln dkt ovari