Rawatan Kesuburan @ Supplement?

Salam semua. Saya dah hampir 2 tahun berkahwin tapi belum dikurniakan zuriat. Period tak begitu teratur. Sekarang tengah merancang rawatan kesuburan di klinik. Tapi ada jgk yg mencadangkan kami untuk ambil supplement, vitamin etc sbg ikhtiar. Apa yang sebaiknya ya; terus buat rawatan kesuburan @ supplement?

3 Balas

1) First,buat rawatan kesuburan untk suami & isteri dulu....kalau both sihat boleh try supplement lain just incase & if not doc akan suggest ubatan & nxt treatmnt ikot mslh psgn. 2) Ambik madu turki soullead by wawa zainal

4y ago

Ya betul awk☺️

Mcm saya doktor sarankan mkn asid folik dan suami surbex..beli lat farmasi..better tnya doktor vitamin apa yg boleh consume..

4y ago

Thanks sis. Asid Folik ada makan tapi tak konsisten 😅 Nak kena cari balik ni

Better cek dulu. Tahu keadaan dalaman, baru cari apa supplements yg perlu.