Rawatan kesuburan

Maaf sy jarang sakit so xpenah lg pergi kk. Jd sy nak tanya dekat klinik kerajaan @hospital boleh buat rawatan kesuburan tak? Sy survey klinik swasta rm500 -rm1k,huhu. Boleh bagi guide tak mcmna nak daftar tu dan berapa kos dll.#ingintahu #ttc

2 Balas

Klau nk mulakan rawatan di kerajaan. Dptkn surat di kk utk refer ke hospital. Di kk dr akn tnya brp lama khwin smua. Dpt surat trus refer ke hospital n sne pun ambil appointment dulu. Waiting list lama sbb tgk kes sis mcm mne. Lppkn pun ada.

dpt surat klinik utk refer ke hospital