tolong jelas kan sis2 smua

hi selamat pagi smua sya newbie kat sni sya confius lh mggu lalu sya ada test pregnant satu line terang n satu line lgi samar sgt2 xbrpa nk jelas mcm kt gmbr tu last period sy 13 bln 1 lpas dri hari tu smpi skg blm period lgi da pegi klinik tpi kna scan doktor ckp sy tk mngandung pn

tolong jelas kan sis2 smua
1 Balas

Hi awk.. Sy suggest awk pergi klinik minta scan.. Mcm sy dlu.. 1st sy test upt double.. But lepas2 tu sy check klinik tak pregnant.. Smpai la sy lewat 2bln..sy pergi lg klinik dan minta scan.. Doc kata sy molar pregnancy.. Kandungan bkn gugur.. Tp tak jadi.. Mmg ssh nk detect kalau guna upt shj..

5y ago

Aaminn sis