4-kelahiran semua di hospital kerajaan. Alhamdulillah,service terbaik. Nurse & doktor sgt2 membantu. kelahiran keempat request 2nd class. bayaran tak mahal,service mcm private hospital. berbaloi sgt. tp...nk dpt masuk 2nd class pun kna tgk kekosongan katil juga. sedia maklum kn hospital kerajaan, sentiasa penuh.

3y ago

nak request ward kelas kedua masa daftar masuk untuk bersalin. mcm sy aritu sy dh masuk pac. confirm kna admit,baru register. so yg register suami. masa nk register,suami boleh request utk ward kelas kedua. itupun bergantung kepada kekosongan katil. klu ward kelas pertama sy xpasti. biasanya utk pegawai2 je yg dpt.