4 orang anak semua bersalin di hospital kerajaan dah masuk ke 5 pun hospital kerajaan juga ni

Saya bersalin normal di Hospital Temerloh, rm37 kos bersalin termasuk 2 hari tinggal di ward

dlu sy brsalin czer hsptl krajaan rm150...bby msuk scn dlm 2 mnggu kne rm86...

Klau bersalin kat hospital kerajaan boleh ke minta bilik 2org satu bilik?

3y ago

Depend on hospital mommy. Kadang2 ada hospital tu ada kelas 1 dan 2, ada yang takde. Seingat saya, hospital di kampung saya takde

1st time experience bersalin di HPJ CZER... alhamdulillah..

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

pilihan bersalin di hospital kerajaan

👍🏼👍🏼👍🏼

rm36 ja untuk 2hari

Rm45 ja untk 4hri