bleeding

Selamat pagi semuaa...semalam sy bleeding sikit..doc kata darah fresh...darah tnda2 keguguran...tp bila scann baby ngan katung okey dalam keadaan baik...adakah semuaa tu normal??rasaa sedih sgt...bila tgok darahh kuar....

2 Balas

Mcm mn awak skg? Bleeding masa pregnant .. sy risau ni .. sy dah dekat 24 hours bleeding sikit2

4y ago

Alhamdullilah...swmuaa dah okey...awkk kena g hospital...bnykk x bleeding

Xsure. Kne buat pantauan dari doc tuk tau normal ke x. N bnyk rehat