Dah bukak buku pink? Bila waktu yang tepat ya?

🌈Selamat pagi semua🥰 Ada yang dah bukak buku pink ke bulan ni?📕 Bila ya waktu yang sesuai untuk first time mommies pergi buka buku pink? Lagi-lagi waktu pandemik ni kan 🤰 #firsttimemommies #sharingiscaring #supportnewparents

Dah bukak buku pink? Bila waktu yang tepat ya?
42 Balas

Lebih baik call klinik berdekatan rumah masing2. Lain tempat lain caranye. Sy call klinik area rumah sy, dia tanya tarikh last period pastu dia dah set first appointment dah. Moga Allah mudahkan 🥰💕