Dah bukak buku pink? Bila waktu yang tepat ya?

🌈Selamat pagi semua🥰 Ada yang dah bukak buku pink ke bulan ni?📕 Bila ya waktu yang sesuai untuk first time mommies pergi buka buku pink? Lagi-lagi waktu pandemik ni kan 🤰 #firsttimemommies #sharingiscaring #supportnewparents

Dah bukak buku pink? Bila waktu yang tepat ya?
42 Balas

9 weeks nak buka buku pink tapi time PKP ni kena buat appointment. 11weeks baru buat buku pink

masa anak pertama (29 week ) baru dapt tahu ade baby sekarang ank ke2 ( 24 week )

3y ago

10week 5hri

masa anak pertama 8 minggu. masok anak no 2 20 minggu kau 😂😂

saya buka buku hijau 8weeks maybe buku hijau sebab swasta ☺️.

dtg buat appointment mase 9w, nurse bg tarikh buka buku mase 11w

masa ank pertama 8week (2018) masa ank kedua 10week(2021)

Upt +ve dh pegi buka buku pink #EctopicMom #Ectopic2017

minggu depan buka buku pink 12week pregnant.☺️

9week. sebab waktu sesuai buka buku pink 9-12weeks

3y ago

saya dtg masa 7w. Kk suruh dtg semula mse 9w

9 weeks by appoitment due to pandemic issue.