Dah bukak buku pink? Bila waktu yang tepat ya?

🌈Selamat pagi semua🥰 Ada yang dah bukak buku pink ke bulan ni?📕 Bila ya waktu yang sesuai untuk first time mommies pergi buka buku pink? Lagi-lagi waktu pandemik ni kan 🤰 #firsttimemommies #sharingiscaring #supportnewparents

Dah bukak buku pink? Bila waktu yang tepat ya?
42 Balas

Sye call kk lepas confirm pregnant masa 8 minggu.. ada waiting list dan nurse call balik lpas kandungan sye dlm 12-13 mggu mcm tu.. elakkn terus ke kk dan buat appointment dulu bg mudahkn ibu.. expect delay dari pihak kk sbb mmg rmai pregnant skrg 😂