ambik darah

Selamat pagi semua.... nak tanya,tiap kali pegi appointment mesti ambik darah ke?dia perlu ada form ambik darah tu ke?

2 Balas

Depends pd kk prosedur ambik drh ni. Mcm kk sy, wktu timbang brt nurse akn bgtau kena ambik drh ke x. N dlm buku pink tu ada satu kertas yg rekod bacaan hb n urine. Klu blur, boleh je tanya kt nurse atau mummy kt klinik tu.

5y ago

owhh ok sis.. sbab sy pegi balik kpg aritu cun terkena tarikh appointment ..tpaksa cek dkat kk kpg tp xda hb diambik.. urine ja.. nnti sy clearkn blik dgn nurse. tq ya...