Ada bleeding sikit lepas bersama dengan suami.

Selamat pagi semua. Nak tanya. Pernah tak korang bersama dengan suami lepas tu keluar air bersama dgn sedikit darah? Sy dah lepas period. Last 14hb hari tu. Itu knape ye? Ada yang tahu tak? Thanks.

6 Balas

sy masa belum tahu pregnant tu pun ada bersama. mmg dah due nak period, esoknya sy ada spotting. sy dok ingat period. tp lepas 24jam sy check pad kosong, sy tunggu esoknya lg mmg kering. terus sy mandi wajib & check upt, positive. kalau sis ada rasa pedih kt kemaluan, meaning ada luka. kalau takda, lg 2-3w check upt

sy pernah masa awal bulan 6. baru 2hari lepas hbis period pastu bsama . esoknye kua darah skit n lendir .. Rupanye hujung bln tu dapat tau sy pregnant ☺

Kadang mungkin sbb kekeringan xcukup foreplay boleh jd juga luka skit.. nk kata sbb darah penempelan mcm awal lg.. kalau jd lg bolehla cek klinik..

pg klinik. tkut ada luka dkt dalam atau pangkal rahim.

Kdang2 sbb luka sis,, kalau xbnyk jgn risau

ade rasa pedih kt kemaluan ?