Susu Formula Terbaik Untuk Bayi

Selamat pagi semua ? Susu formula apa yang anda sedang guna untuk si kecil? Kadang-kadang ada sesetengah ibu bimbang setelah melahirkan ada masalah dengan kekurangan susu dan sebagainya. Jadi anda memerlukan susu yang terbaik untuk bayi anda. Untuk ketahui susu formula terbaik yang lain boleh baca di sini: https://my.theasianparent.com/susu-terbaik-untuk-bayi/web-view

9 Balas

Kdg2 susu mahal xsemesti sesuai dgn baby kita..waktu mula2 lahir bg bby s26gold sampi 4bulan..pastu tukar mamex cherish..tukar sbb s26gold mahai sgt.. Start bby 6bulan try bg dutch baby..alhamdulillah serasi..mmg jimat byk berbanding s26gold n mamex cherish...

sy guna dupro dari anak 4bulan sbb kekurangan susu...alhamdulillah..berat ..poo..sume cantik.sebelum tu sy try dutch baby ..dutchbaby anak sy okay..tapi dengar mcm berkahakk..tukar ke lactogen..anak sy sembelit ..last tukar ke dupro..serasi...

4y ago

Same la anak sy pun minum dupro sis..alhamdulillah ok harga pun mampu milik hee..sblm 2 sy bg lectogen tp bby lak cirit birit sampi melecek bontot die....berat bdn alhamdulillah naik sesuai usia..

Sy masih tercari-cari susu formula terbaik utk baby sy

Dutch Baby

Dutch baby

Good info

👍👍

Karihome

Nice