Baru 5 weeks tapi tetap aktif buat keje .

Selamat Pagi , saya nak tanya saya bru cek upt positive bby 1st . Tp even da tahu positive tapi sy tetap aktif kdg² rasa macam xpreggy sbb alhamdulillah takde alahan pape lagi setakat ny , cuma kadang² rasa sakit dekat bwh perut belah kanan . Kenapa ye ? Ad effect pape x sbb sy still buat keje lasak macam biasa ?

1 Balas

Dh thu, jgn trlalu lasak sgt.. ada org kndungan than lasak.. ada org xkuat.. kena jaga d awl2 ni

5y ago

Oke sis . Sbb still pcaya da preggy . Btw thanks sis .