buku pink

selamat pagi.. nak tnye, buka buku pink kandungan minggu ke berapa ye?. skrg sy baru minggu ke 7.

20 Balas

tgk pd kk tmpt sis..cm kk pat saya xnk wt awl2.. nk lbih kurang knsungan 11w bru dtg wt buku pink.. klu dtg awl.. nurse tu akn bg date appoiment utk buka buku ms 11w nty..ape pn sis trus je ke kk tmpt sis..lain tmpt lain sis..xsme

5y ago

aamiin.. in shaa allah.. terima kasih yer

Dpend dkt kk sbnrnya. Ade yg ok je buka buku awl. Ade yg nk 11w keatas. Sy hrtu 5w dh g kk buka buku. Nurse kt kk sy ckp lg awl lg ok sbb lps buka buku dorg bg ubat2 tu... awl2 mkn ubat tu bgus utk pkembgn baby..

Tanya kat klinik terdekat...nurse akan inform bila boleh buka buku...Ada klinik yg terima ibu buka buku seawal 6minggu..🙂

depend dgn kkia tmpt sis ..sy hari tu 7 weeks dh buka buku.. n nurse suggest buka awal sbb sng tgok prkmbgn bby..

Dah boleh buka sis buku pink.. Kalau baby first seeloknya secepat yg mungkin.. Sebab takut jadi pape..

yke.. sb ade yg ckp tgu 3bulan..lme beno nk tggu.. so xpyh call kk ke nk dtg buat buku?

5y ago

i see.. alright.. tq sis..😊😊

8w-11w dah boleh.. Mcm sy 12w pergi buka buku kena marah, die ckp lambat sgt.. Seelok2nya 8w-10w..

5y ago

ykeee.. huhuhuhuhu.. risau jugak tkut tlajak nti kne mrh.

Saya mse week 8 tp tk silap sy tk blh lebih mingu ke 12 ke 14 week tk ingt

Boleh dh buat. Sy buat week 8. Masa dah confirm pregnant n dgr heartbeat baby dah.

5y ago

yke.. nurse x ckp awl sgt kw

Bole buka Sda Tu sis buka awal pn tiada masalh lg bgus awal buka buku