Buka Buku Pink

As Salam semua, nk tnye.. berapa weeks ye dh boleh buka buku pink?...👶🏻

2 Balas

kalau nak buka kat kk, ikut kawasan jugak. kawasan saya 12w paling awal . ada tmpat 5 6 week dah boleh buka . make sure gi je kk berhampiran, ambik appointment untuk buka buku pink . sebab saya punya saya gi masa 8w, appointment masa saya 12w

2y ago

okayy.. thankss...

saya 4weeks gi kk nk comfirmkan, dpt upt positif terus dia bg tarikh .. nt 10 week gi terus buka buku..