buka buku pink

Hi,agak2 kandungan berapa bulan ye sesuai buka buku pink,?

10 Balas

klu buka dkt kk mesti paling lambat 12w.. kena call dlu ya. buat appointment, x bole walk in. dan bwak upt & gbr scan klu dh buat. semoga dpmudahkan smua urusan awk ! ☺️☺️

Sy bukak buku pink minggu ke 8...sis kene pergi ke klinik dlu bawak upt tu.. Nnt kk akan bagi tarikh untuk buat buku pink pula...

Seawal preggy. Saya buka masa 6minggu tapi bergantu g pd kk tempat sis jugak. So, better call dulu tya

Biasanya bawah 12w. Tk pon buat appointment dgn klinik dorang terus bg date utk bukak buku

Sy dulu 10w dh bkk buku pink,tpy 5w sy g kk utk dr bg tarikh utk bwt buku pink

Bawah 12weeks.. saya dulu 6weeks da buka buku

Sy 7 weeks rasanya bukak buku

2 bulan selalunyaa.

i bukak 5 weks...

Sebelum 12 weeks