Test HIV

Selamat pagi... nak tanya, btol ke time bukak buku tok anak sulung kene bwk husband skli utk test HIV??? mohon kongsi jwpn... sbb cury la.... ade yg ckp x perlu pun, ade yg ckp kene bwk skli... tq...

94 Balas

Selalunya misi akan buat HIV test utk mummy..klu positive baru akan minta suami dtg

5y ago

Yg ni sy kene mase 1st bukak. -ve, so suami xyh dtg. Tp ikut kk jugak kot.

Sya kena ambk darah suami isteri..msa mula2 buka buku merah..untk test hIV

Sy kena.. Masa nk bukak nurse da pesan kne bwk suami.. Nnt nk buat test..

kalau dkat tempat saya stiap.kali pregnant , husband kena buat test hiv

Time saya buka buku haritu, bulan 5 suami xkena pun.. Dia tman kan jer.

sy ank ke2 suami kna ambil darah jg padahal masa ank ptama dia xkna. .

Utk permulaan buka buku kena buat test HIV, Hepatitis n blood group..

Dlu sy bkk xde plak kne hiv test..sbb hiv test wktu sblm.kawen dlu je

Masa buka buku.. nurse akan bagi tarikh tuk cek darah.. suami skali

KK Sungai Besi kena bawak husband utk buka buku pink, utk ujian HIV