Test HIV

Selamat pagi... nak tanya, btol ke time bukak buku tok anak sulung kene bwk husband skli utk test HIV??? mohon kongsi jwpn... sbb cury la.... ade yg ckp x perlu pun, ade yg ckp kene bwk skli... tq...

94 Balas

Haah sis. kena buat hiv test husb wife kalau nk bukak buku pink tu

Saya buka buka buku utk ank k3 pun hsbnd kna buat test HIV juga.

suami saya ada je teman tp xde mende pun .. xde nye ken bt hiv

Msa sy g buka buku husband xkna pn... Kita ja yg nurse bt test

Tak de pulak. Sy bukak buku je. Tak tahu la kalau kat tmpt awk

Kena bawak husband sekali for HIV test..x lama pon..kejap je

Kena sis. Sy bukak buku utk ank ke 3 pn kne buat test hiv

Sy pergi kkia haritu. Ibu je amek test hiv. Suami xyah.

yaaa. suami tak perlu dtg. saya baru je bukak buku

Sekarang dh kena ygg..somi kena da msa Mula bukak