Pasanganku, Kebahagianku

Selamat pagi Mommies! Ibu dan pasangan suka berselfie tak ??? Mesti banyak gambar anda berdua dalam galeri telefon, betul tak? ? Mungkin ada yang menjadikan selfie sebagai rutin harian di rumah atau rutin mingguan jika keluar bersama. Jom lah share dengan kami gambar selfie anda bersama pasangan di app! Gunakan hashtag #MYFAVPERSON di ruangan komen atau boleh pos di ruangan feed di dalam kategori “Just Mum/Hanya Ibu”.

Pasanganku, Kebahagianku
122 Balas

Hahaha kami suka buat selfie pelik2 😆 Suami jenis melayan~ #MYFAVPERSON

Sejak ada anak jarang selfie berdua.. selalu ngn anak je haha.. ini pun sbb satu tempat kerja.. 😅

My Lil Family..Love Till Jannah..Tak Pernah Tak Sayang.. 💕💕💕 #ZfLilFamily #MYFAVPERSON

#MYFAVPERSON 💕 Org belakang acah acah tak sedar org tengah selfie dengan dia 🙄

#FavPerson Semoga kekal menjadi jodohku didunia dan diakhirat... Love always..

#MYFAVPERSON Thats always beside me May HE granted and guide us to paradise

#MYFAVPERSON SEMOGA ALLAH JADIKAN KAMI PASANGAN DUNIA DAN AKHIRAT AAMIIN .

sblm kawen .. skrg dh jrg sgt ..sbb bnyk ambk gmbr ank je 😂😆

Semoga Ada Sinar Dan kebahagiaan hingga ke jannah. Aamiin

Bestfriend dan kesayangan saya dunia akhirat ♥️😘