Nutrisi Bagus Untuk Anak

Selamat pagi ibu-ibu! Anda beri si kecil makan telur tak? Ramai yang ragu/risau untuk beri kepada anak kerana takut ia tidak sihat. Kalau anda nak tahu, telur adalah sangat baik untuk perkembangan anak anda untuk jadi lebih tinggi dan besar. Tak percaya? Boleh baca artikel ni: https://my.theasianparent.com/telur-untuk-bayi/web-view

10 Balas

Ye, btl..masa ank2 dh ad gigi..sng nk bg dier mkn telur..sbb dier dh blh..hancurkan mknan goreng telur tu..atau pun telur rebus di lenyek2..bg hancur pun blh..

Ya... Kdg2 anak akan makan samada rebus atau goreng dadar... Tp anak Sy suka tambah kicap manis 🤗🤗

Ank sy br mnggu ni bljr mkn telur dgn nsi..dia suke mkn..😂😂😂 alhamdulillah

Boleh cari resipi makanan baby campur telur lepas ni 😍💕

Anak sya yg umur 3thn ni asik mnta mkn dgn telur je😁

Tunggu baby msuk 7 blan la dulu bru bgi😍😍

Anak2 saya suka mkan telur

Thanks share!

Terbaik

❤️