Lepas kahwin duduk mana ya?

Hi selamat pagi hujung minggu semua🥰 Jom kongsikan di bawah dengan pengguna lain😉 Lepas kahwin duduk mana ya?🏡 Min dulu beberapa bulan A, lepastu baru pindah D alhamdulillah💖

Lepas kahwin duduk mana ya?
143 Balas

klu sy..sy prefer D. Pernah lalui A. D lbh baik kerana bila fmly sendiri rindu memandangkan ddk berjauhan, diorg rasa selesa tanpa tekanan. Klu A/B/C...mslh sikit bila fmly sendiri or fmly belah suami dtg melepaskn rindu pada anak cucu dlm beberapa hari. Tapi pilihan masing2 la yaa.