Finally

Selamat melahirkan baby boy at 37weeks 4day..berat just ckup2 3.04kg..???

Finally
44 Balas

Alhamdulillah tahniah sis 😍 bersalin on 37 weeks kena tahan wad tak? Sbb still premature kan. Sy dah 36 weeks, gugup pulak rasa. Sbb mcm dah bnyak tanda nak bersalin 😂

4y ago

Saya induce sbb pre eklamsia. Darah tinggi tiba² menyerang di hjg kehamilan. Blh googla pre eklamsia ni. Sbb tu induce. Doc tak nak bayi prem, so tngu tghmlm, tepat jm12, week pun bertukar baru dorg induce. Induce ni depends. Ada kata sakit. Klu saya, biasa la sakitnya. Sakit nak meneran jer. Sama mcm sakit bersalin normal. Ada org sakit giler². So depends body masing². 37w dh cukup masak tak perlu dexa² sis. Hehe. Dh matang.

Tahniah sis..selamat berpantang..xsbar jumpa baby sy.Tarikh czer sy 25/2 tlg doakan supaya semuanya brjalan dgn lancar ya..membesar dgn sihat baby!

4y ago

Amin ❤️❤️😘

Alhamdulillah, tahniah sis. Sama lah dengan sama masa bersalin kan anak pertama baru2 ni, on 37 weeks 🥰💕. Selamat berpantang

4y ago

Sma2 laaa kita berpantang ni sis...smoga smuanya baik2 saja...😘😘😘

Wahh thniah sis, da bsalin da.. Xslap due kita dkt2 jek. Hihii.. Bg tips cpt bsalin.. Aritu scan mg boy eh?

4y ago

Due sy 20hb hahaha.. Da star sakit kelengkang smue.. Tp xde tanda lagi nk bsalin..

Alhamdulillah... congratulations..comeyynya baby...rindu ngan bau baby😊😊😘😅

4y ago

Semogaaa sis pun cpt2 dpt baby...😉😘😘

Tahniah.. selamat berpantang.. smoga jd ank yg soleh.. Aamiin

SubhanaAllah.. comelnyaaa.. tahniah sis 😍😍😍

Tahniah sis selamat Berpantang... Comelnye baby.....🤗

4y ago

Tq Dear Mommy..😇😇😉😉

Comelnyaaa. Tahniah, selamat berpantang 🤗

Alhamdulillah tahniah selamat berpantang