pragnant 20 week

Selamat malam,, Saya pragnant skrg 20 week,masa kandungan saya 16 week terjadi pecah air ketuban, Masa 19week saya ceck dokter lagi air ketuban masih tak ada,, Saya ingin bertanya,apakah baby saya masih bisa diselamatkan walaupun tak ada airketuban...tq

2 Balas

sy dlu mase bersalin kn ank sy yg kembr tu..35mggu..punca air ketuban dh xde..baby lemas dlm perut.. Alhamdulillah ank sy dua2 selamat..

1y ago

mcmmna sis tergerak hati nk cek air ketuban? leaking ke

Tak ada air ketuban bayi boleh lemas dalam kandungan, Sepatutnya doktor sudah buat pemantauan / warded senang nk pantau