Details scan

Kalau belum cukup 20 week memang tak boleh buat details scan ke?saya baru 16 week..

8 Balas

Slalu diorg amek 22w smpai 28w utk buat detail scan sbb saiz time tu lbih ideal. If awal sgt, maybe terlalu kecil utk ukur2. And if lewat dr tu, dh sempit sgt dlm perut maybe akan terlindung certain bahagian.

Boleh je tapi rugi sebab nanti tak nampak clear sangat pun. Nk betul2 puas hati kena tnggu juga 24 weeks macam tu.

Sy bru je detail scan smlm, 17 week, mmg xnmpk sangat, kalau dh msok 20 week keatas boleh,

Nk best nampak muka baby 25w keatas sis..bru blh nampk detail sikit nk tgk prkmbgn baby

lg cpt buat detail scan lg cpt tahu mslh kndungan..sy buat Detail scan mse 21w

Kat kk tempat saya cukup 20 weeks nurse nak scan.

s'eloknye buat time 20w ke ats baru puas hati..

better 20w keatas