Ibu megandung

Selamat malam...Nak tnya ada tak yg pena alami gatal2 tagan kaki..Gatal mcm kena gigt nyamuk pastu dia mmbesar.Kalu x gatal dia baik sdri.

5 Balas

Macam sy jugak...kesan mcm kena gigit semut gatal tu...jd merah2 je...pastu rasa nak garu selalu..ni jd parut pulak...hurmmmm

Sy kena jugak.tp ade 2 3 org cakap tu kira alahan sebab ade jugak kwn pernah kena

Hi sis any tips masa sis kena gatal macam ni? Berapa lama amik masa untuk baik?

Sy prnh.. tp dia gtal tu cmpur sakit, sblum preggy pn dh ad

Gegata ke?

5y ago

smlm gatal lg pstu tumbuh pg ni hilng da