Kurang bernasib baik

Hi, selamat malam. Ada ke dekat sini senasib dengan saya. Kurang bernasib baik. TTC bertahun tahun bila pregnant keguguran then pregnant lagi tapi anak ke 2 meninggal masa lahir. Macam mana ya nak berdamai dengan takdir. Rasa macam kenapa malang sangat nasib. Salah dekat mana, dah hati hati jaga kesihatan jaga diri jaga adab but still terjadi. 2 kali pantang tanpa baby, kadang rasa normal kadang rasa macam nak gila. Hmm seronok tengok orang lain mengandung beranak senang je

13 Balas

malang ke puan yg ada anak dah tunggu nak tarik mak masuk syurga? seronok ya tengok orang yg ada anak berdosa sbb org tu rasa nak diamkan anak sbb dh hadap anak menangis serba tak kena berjam2 berhari2?