Lepas beranak rasa diri xcantik

Normal ke xrasa diri terurus macam dulu2 bila beranak kecik ? Saya ni orgnya suka melaram .. tapi sekarang saya sibuk jaga baby .. rasa macam xcantik dah .. kulit pun kenapa jadi kering sngt .. haa gtuu 🥲

3 Balas

sma sis, rsa diri bdn dah xsma dh.. nk bersiap pon xdan,skincare pn xtau nk pkai,msa pantang mmg xtempek ap kat muka..tp org ckp tulah pengorbanan kn.. 2bulan dh lpas bersalin ni, bru rsa nk cri skincare make up.laki sy pon ikutkn je kehendak bini dia,hri2 parcel smpai🤣

kulit kering sbb badan kurang air.. biasalah awak.. dh jd ibu segalanya berubah.. mmang berubah terus 360 darjah.. suruh laki tlng tgkkan anak jgk.. bg awak masa untuk berhias diri.. komunikasi tu penting..

try cari gaya yg mudah dan mesra baby..mcm cth saya jenis pakai shawl dulu2, bila ada anak ni takdan nak melilit, then skrg pakai ala2 bokitta, nampak mcm shawl tp sarung je..