Dah melahirkan

Selamat lahirkan baby girl pada 10 June haritu, 2.92kg secara emergency czer. Pagi tu demam panas menggigil, perut sakit & x rasa baby kick langsung. Tngh hari terus rush gi klinik swasta tmpt yng plan nk bersalin tu. Doctor risau & ckp ade smthing wrong, doctor teman hantar pergi Hsptl Shah Alam. Setengah jam kena pantau, lpstu doctor terus decide emergency czer sbb saya ade sepsis (infection) & baby dh nk lemas sbb air ketuban dia terkena infection jugak. Alhamdulillah Allah nk bagi baby tngk dunia, sempat selamatkn dia. Sampai skrng blm blh jumpe baby dkt nicu

1 Balas

alhamdulillah.. tahniah.. mujur ibu bertindak cepat ke klinik.. itulah pentingnya kita mengira pergerakan baby