Selamat Hari Raya 2023

Selamat Hari Raya Aidilfitri saya ucapkan buat semua parents di sini. Raya pertama saya sebagai bakal ibu, pembawakan baby tak payah cakap la, boleh tahan sakit pinggang ni. Sedara mara kawan-kawan tak tahu lagi ni. Kalau ikutkan nak diam je tapi yelah dah nak 3 tahun, tu la soalan wajib diorang. Apa-apa pun, doakan saya dapat melepasi trimester pertama ni. Saya juga doakan ibu-ibu lain terus kuat dan sihat. Semoga Syawal kali ini memberi seribu satu makna buat kita semua. #aidilfitri

1 Balas

Selamat hari raya juga.. InsyaAllah smoga smuanya baik2. Saya pun tengah alahan juga setiap kali mkan muntah balik. Minggu depan dah masuk trimester 2 dah Alhamdulillah. Smoga makin kurang la alahan nnt.