Alhamdulillah, follow due date

Selamat deliver this morning my another hero.. Officially youngest brother in my small family.. Syukur Allah mudahkan semuanya.. Doakan semua yg due this month, dipermudahkan dan zikir selalu.. Amin

1 Balas

Alhamdulillah..tahniah pn. smoga baby n mommy sht..slmt bpantang. Doakan sy pulak lps ni..tgh tgu masa je dlm awal april ni..InshaaAllah hrp dipermudahkan.. Aamiin

3y ago

InshaaAllah..thanks atas tips2 tu..akan amalkan..1st baby ni..tu yg nerves sikit🤭