???

Selamat dah melahirkan putri comel seberat 2.6kg pada 23/4/2020 bernama QURRATUL HUSNA

???
59 Balas

Tahniah dan Selamat Berpantang. Kalau nak tips senang membuang lepas bersalin bgtau ye. Biasa ibu bersalin sukar membuang..🤭

Atototo comeinyaa die. 😍💕 Semoga membesar dengan baik & jadi anak yg solehah. Aaamiinnn3.

Masha Allah comelnya..in Shaa Allah bsar nnt jdi anak yg solehah..selamat berpantang utk ibu..

Tahniah sis. Geram nyaa.. comel nyaa kamu syg. Eee rasa nk cubit² 😄😄😄

Comel nya ,🥰 .. semoga saya pun dikurniakan zuriat sama mcm awakkkkkk ..

alhamdullilah tahniah sis. comel sangat baby 😍. selamat berpantang 😁

Tahniah sis..selamat berpantang..baby comel sngt..🤗🤗

Alhamdulilah.. Comelnya baby..selamat berpantang ibu..

tahniah..comelnya bby..slmat berpamtang..brpa weeks ni

Alhamdulillah comel sgt semoga jdi ank yg solehah 😊