alhamdulillah 35weeks

Selamat bersalin secara normal tanpa koyak baby berat 4.3kg 🤭kes emergency datang hospital dah bukaan 9cm teran 2kali keluar laa seketul baby boy gendut tak 🤣 ..#firstbaby #seriusnanya #doanabiyunus #amalansepanjangmengandung #27tahun

alhamdulillah 35weeks
83 Balas

wahhh bestnya xkoyak, mudah bersalin,harapnya sy nnt pon mcm ni senang meneran dan xkoyak aminnn2

alhamdulillah.. selamat berpantang.. doa kn saya mengharungi tempoh mengandung ni🥰

alhamdulillah.. tahniah puan. selamat berpantang.. fuhhh,seketul pau di pipi..

Ya Allah comey sgtt. Gerammmm.Alhamdulillah rezeki sis. Selamat berpantang sis

masya Allah tabarakallah , Alhamdulillah tahniah 🥰🌻 jaga diri elok2

hebat nye sis .smge saya kuat & slmt bsalin mcm sis..🤲🏼🤲🏼

3y ago

amin ya Rabbal Alamin 😘 insyaallah awak kuat

Wahh.. Baby bsar boleh normal bestnya.. Harap sy pon nnti mudah sgt jgak..

bole share makan ape je sepanjang preggy ? teringin nak dapat baby montel

bestnyaaaa ...share tips bersalin tampa koyakkk pleaseee🤕🤕🤕🤕

Alhamdulillah 🤲🏻. Tahniah sis & selamat berpantang 🥰❤️🌹

3y ago

terima kasih 🥰