Bersalin gdm d/c

Selamat bersalin pada 2/4/23 , sehari selepas due date 1/4/23 secara elective czer . 1/4 saya kene serah diri di hospital disebabkan gdm .For the first time terpaksa induce ubat selama 3 kali tetapi jalan masih stuck 0cm , then dr decide untuk czer disebabkan slow progress.Alhamdullilah 3.24 pm lahirlah seketul nur ameena seberat 3.91kg .

Bersalin gdm d/c
13 Balas

comelnya awk...nma ank awk sama mcm nma ank sy ..ank sy nur nayla ameena

1y ago

Terima kasih puan 🤲🏽 tersama plk hehe