Pecah ketuban 35 mggu.. Bukaan 1 cm... Sape pernah sama mcm saya?admit wad.

Selalunye hospital akn than bape lama ekkk... Cucuk dexa kali kedua... Hilang kontraksi.

1 Balas

mcm sy pecah ketuban 36w (25/11) doktor nk tgk dlm 24 jam boleh ke tk sy bersalin secara normal. tk cucuk dexa. cuma induce utk cepatkan bukaan tp sbb lmbt sgt dan bacaan ctg dh tk cantik, terpaksa emergency czer 26/11.

2y ago

Ohh... Saya bacaan ctg cantik.... Kalau tak doktor nak induce juga... Tapi sb ape ntah smlm... Tak jadi... Dia suruh masuk wad... Dah la saya ada gbs.. Antibiotik on jee... Amek darah.... Sakit kene cucuk... Baby belum nak keluar agaknyee.. Sakit pon hilang terus... Mengeras je... Tapi ketuban masih keluar sikit2