baby first

Selalunye baby first akan keluar ikut due date ke..selepas dri due date ke atau sebelom due date... pngalaman mommy2 ??

55 Balas

Alhamdulilah sya ank first ngam2 due date..yg ke 2 n 3 awai sebulan coz twin MMNG kbykkan akn lahir awai..tnpa induce😄..yg ke 4 awai smggu dri tarikh due.. InsyaAllh yg ke 5 ni dpermudahkn jga..Klau bleh xnk lbih due..tkut dngar induce tu WLAU xprnah rasa lgi cmne..🤗🤗

Depend baby juga, banyakkan berjalan, exercise.. sy 1st dah due pon xde tanda, so induce due to GDM. Yang 2nd, die xsabar keluar pulak, 37 weeks dh slmt bersalin.

Depends pada baby.. Kena byk berjalan, exercise ringan2. Alhamdulillah baby keluar sebelum due date 😘 Jarak 5hari dari birthday mommy 😁

Saya masa due date..xde rasa sakit..serah diri then beranak paksa..baby kuar 150pagi esok harinya...kire overdue sejam lebih je..hehehehe

ank sy 3,3 38w ngam... awl 2 minggu... yg ke 4 ni tunggu mse je skrg 37w+😁.. hrp cpt la kluar .. sb xlarat sgt dh bwk perot😅😅

Saya dulu lahir tepat pada duedate . Tapi bila lahirkan anak sendiri 2minggu awal dari duedate 😁😁

Baby first saya keluar awal sebulan dr due date.. Yang 2nd nie.. Tak taulah macm mane.. 😅😅

4y ago

Owh ok2 😊 Alhamdulillah..

Tarikh kita bersalin tak semestinya ikut edd sbb itu semua kuasa allah😊

Sye fist bby kuor awl dri due, tp bkn hak first je no2, 3 pn kuor awl

bergantung pada bby,,, Ada yg kluar awal, Ada yg lebih dari due date