baby first

Selalunye baby first akan keluar ikut due date ke..selepas dri due date ke atau sebelom due date... pngalaman mommy2 ??

55 Balas

Pngalaman sy dr ank 1st smpi no 5 awal 2mnggu..no 6 je 39++ week

Slm.... Ad yg ikut due date... Sy awal sbuln.. 36w 4day dh kua

4y ago

Dlm kol 6pg sy g hosptl...... Pstu g bahgian bersalin... Dia seluk dl brpa cm tgok dah 4cm dan dia hantr at bilik ctg..... Tunggu2 smpai kol 4ptg pstu doc suh ceazer sbb ctg bby tk cntik tunggu2 doc dtg 4.30 cucuk apedural dah kol 5 g bilik bedah dan kuala bby....

bergantung pada baby gak sya 1st ngan 2nd 37week da kuar

Baby 1st saya keluar 2 minggu awal sebelum due date..

Sye lps due date. .hehehe. .8ary. .mujur x induce. .

Saya 3 minggu awal sebelum due, Unexpected actually.

Tgok pada orangnya juga kebanyakkan awal seminggu

Setiap kandungn tk sma..... Ada yg ikut ad yg tk

Tiap kandungan xsama... Sy bby 1st keluar masa 28w

4y ago

Sbb leaking.... Ye lahir normal

sya ank 1st lewt 4 hari..ank k2 awal sehari..