As salam ibu2 semua..penah x alami resdung ketika hamil..sy mengalami resdung yg sgt teruk..

Selalu sgt bersin dan ketat hidung..Nk tdo pun susah..Mohon bantuan dan pandangan semua ya

1 Balas

sy ade sinus dan hidung selalu tersumbat especially waktu mlm dan dalam aircond. ms pregnant, doc bg sy pil aerius (ubat alahan) dan nasal spray utk melegakan hidung tersumbat. nasal spray ni dpt clearkan hidung tersumbat terutama waktu mlm. sis boleh cari di pharmacy atau jmp doc utk dptkan spray yg sesuai utk pregnant mom

3y ago

Thanks for info. Saya pun selalu hidung tersumbat mlm sblm & sms pregnant.