resdung

Hai mommy semua...saya x tw lah kali ni pregnen resdung teruk sngt..pagi2 kne bersin..mlam bersin...smpai susah nau nak tido...ape kah boley buat rawatan resdung...ketika pregnen...ibu2 boley tlg jelas kan?

1 Balas

x bleh sis, sy pn pnah jgk resdung masa pregnant. tp kalau boleh, jauhi rawatan kmpung mahupun ubat hospital. takut effect pada bayi nati. cuba sis try cara msukkn air smpai ke rongga hidung, lpastu hembus perlahan2. lpas buat 2-3 kali, msti rasa lega skit.

5y ago

Tu lh tkot jugk..rase was2 nak buat rawatan resdung and mkan ubat. Oke2 mekasih