Resdung semasa hamil. Ada tak ibu atau bakal ibu alami apa yang saya alami.

Sejak hamil resdung saya teruk walaupun tak minum air batu. Setiap hari hidung berair. Tak pernah surut

2 Balas

normal sis. sbb imun ibu rendah time prgnt ni. semua imun salur pada bby. kalo sis prgi kk or frmsi pon biasa dorang akn suggest vitamin c je. jd sabar je la ye. coz saya pon alami bnda yg sama. minum air masak kerap juga.

2y ago

Ohh. Terima kasih share. Tu la tadi pergi kk, Dia kata boleh try ubat Loratadine. Saya tak pergi beli lagi, terus balik penat menunggu di kk 🥹

samalaa syaa sis..dh dua blan lebh hidung berair trsumbat dua dua belah ad jgk mntk ubt dgn dok kt kk untk bg tido mlm..dok bg ubt selmsa /alhan yg sesuai untk ibu mngandung..

2y ago

Bertabah la. Saya ni suami bising dia ingat saya hidung berair Sebab minum ais banyak. 🥹