Kaunselor penyusuan

Selalu dengar pasal kelas penyusuan untuk mereka yang hamil. Tapi agak2 ada tak kelas penyusuan untuk ibu yg dah lahirkan anak tak? Hmm, saya alami masalah inverted nipple n nipple pendek. Kalau ikutkan plan asal mmg nak bagi baby direct bf. Tapi saya kurang ilmu dengan teknik lekapan n cara penyusuan baby yg betul. Ingat lagi masa baby dah kluar wad n saya bagi susu badan. Baby kerap menyusu tapi slalu x dapat nak lekap betul2 menyebabkan dia kerap frust n last2 dia tido. Berat dia time tu turun memdadak n badan dia panas. Bila pergi jumpa Dr, Dr galakkan bagi susu formula. Ingat boleh solve the problem…tapi silap. Bagi anak bawah 1 bulan susu botol akhirnya buat baby nipple confius, susu badan bengkak, susu yg slalu pam dapat banyak sekarang makin kurang, anak pulak kadang2 sembelit n imun a bit kurang dari baby direct bf sebab tu dia snang selsema n etc. someone yg ada pengalaman…please help me. Saya ibu baru, untuk anak saya rela buat apa pun. If korang kenal pakar yg boleh ajar saya teknik penyusuan boleh tak drop nombor dia ?#seriusnanya #firstmom #bantusharing #ingintahu

1 Balas

Puan, pergi ke website permatasusuan.com. Boleh isi form untuk request appointment.

2y ago

Agak2 kena bayar berapa ya?