Ibu menyusu badan boleh makan panadol jenis ini tak ?

selalu beli actifast tapi habis ini je ada

Ibu menyusu badan boleh makan panadol jenis ini tak ?
2 Balas

dia tiada tulis sesuai untuk ibu hamil dan myusukan babykan? maka tak boleh makan.. biasa dekat belakang paracetamol yg di jual akan tulis sesuai atau tidak makan bg ibu hamil dan menyusukan baby..actifast pun ibu hamil dan mnyusukan bby tak boleh makan tu apa yg pharmacist dan doc pnh bgtw dlu la..kena makan yg lg satu jnis jenama panadol kotak biru dkt belakang tu ada tulis .paling senang pergi farmasi bgtw pharmacist nk paracetamol bg ibu hamil+ mnyusu bdn..nnti dia akan bgtw mana yg sesuai..mg dpmudahkan segalanya..aamiin

Tak pasti, yg saya tahu kandungan paracetamol sesuai je ibu menyusu