Mummy

Selalu baby akan bergerak dalam brpe minggu ye? Blh share tak mummy semua ❤️

13 Balas

14w dh rs utk kndgn yg ke3 ni.. Tp xketara sgt.. Bila 19w smpai blh rs dr luar bila kita letak tgn.. Bila dh 20w mmg xdisangkal lagi dia sdg menguasai kawasan.. Hihi.. Tggu 28w nnt lagilah kena sntiasa gosok bila siku /kaki /lutut timbul2 kt perut..

Sy mula rasa ari tu 18weeks..skg nak masuk 23weeks lg kerap la rasa hehe.

17weeks..tapi confius lagi rasa gerak tu sebab 1st time masih tak biasa..

20w ke atas. Tp lain org lain, ada yg cpt je dah rasa.

1st mse 18w+ 2nd mse 16w tpi xkuat sgt..

Sy 17week... Dh rase... Tp slow sikit

18 weeks dah boleh rasa sikit2

Sy mula rasa msa 17weeks

18++ weeks

18minggu