Gdm Mummy

Assalamualaikum mummy2 semua. Sya nak tanya mummy yang gdm selalu bersalin normal atau induce ye? Selalu mummy yang GDM bersalin minggu ke berapa ye? Boleh share tak pengalaman mummy semua.. - Mummy to be 35 week -

1 Balas

Sy gdm on dc. Jaga bcaan bsp. Sy dberi tempoh smpai due. Klau xbrslin jugak. Hri due serah diri. Alhamdulillah xkena serah dri n induce. Dpt brslin pd 39w 5d.. 😊

4y ago

Brslin normal. Tp vacum. Sbb lalok ubat than sakit. Spruh jlan ja teran. 😅 baby kena than wad sbb jgkitan kuman kt pru2. 4hri. Balik rumah. Baby kuning 2hri. Tp xkna ambik drah sbb naik kt muka ja.