susu formula untuk baby 1bulan

susu formula apa yang sesuai untuk naikan berat badan baby umur 1bulan?

2 Balas

Puan kne try and error...ank sye dh 5 jenis susu formula try and error blm jumpa yg serasi lg dgn ank sye....stgh org ckp ank dia serasi dgn susu dupro...frisolac atau lain2....tp tk serasi utk ank sye...dh cuba yg murah pergi yg mahal still tkde yg serasi....berat ank sye bertambah tp tk blh nk membuang

Hai. Kena try and error sis. Kena tengok keperluan anak juga.