Ouch! Kasarnya Kulit! Dapatkan Kembali Kulit Idaman Anda Yang Licin Dan Lembut Disentuh!

Selain pemaikaian losyen badan, scrub badan juga salah satu cara untuk membuang sel kulit mati, seterusnya menjadikan kulit anda lebih licin dan lembut. Jom cuba beberapa produk terbaik ini!

3 Balas

lepas ada anak ni, dapat scrub badan masa mandi, ya Allah syukur sangat me time tu. 😁 Saya guna Good Virtue. Ada dlm senarai. Guna sejak hamil lg.

👌🏻👍🏻👍🏻

👍🏻👌🏻👌🏻