Tanda mengandung

Selain lambat period apa lagi tanda² mengandung Yang korang ada, pengalaman korang,boleh kongsikan

34 Balas

Sore breast mcm period and you just have that feeling so different, more tired than usual asyik nak tidur jeee

mcm Sya tibe2 gastrik,pedih ulu hati demam muntah2 makan banyak X blh,makan sikit sakit perut pulak..

badan lesu je mcm org xckup rht, tekak rasa nk mkn bnda manis2 je ingatkan nk period tau2 positive

slain priod x stabil,emosi main pranan jga..ttba badmod,rasa mls,lemah n pening2 mcm tu..

saya prgnant period ada jgak selama masuk 3bln.sebb tu xtaw saya boleh prggt

Breast sakit je.. Lps tu sakit ari² Alhamdulillah 🤲🏼 pregnant 🤰

badan lemah dan lesu. perut mcm masuk angin dan ade mase tibe2 mcm mual.

1) teringin benda yg xsuka makan 2) sakit breast 3 delay period

Badan terlalu letih, kalau puasa pun x dapat tahan

Sore breast, sakit pinggang