info yg tepat

Selain asid folik, apa lagi makanan tambahan yang diperlukan oleh ibu hamil?

7 Balas

Ikut badan juga tu. Ada yg memerlukan supplement tambahan dan ada yg tak perlu. Blh rujuk dr. Tapi amalkan jus buah delima sgt bagus utk kandungan dan naikkan hb

Saya makan asid folic, vit c & calsium.... dr awal hingga sekarang (36 minggu)... cuma utk tambahan saya mkn omega...

7 bulan ke atas blh mkn neurogain. Beli kat watson atau guardian. Mmg bgs utk otak baby.

5y ago

ade sy dgar neurogain nie.. 7bulan nnt sy beli.. sbb skg bru 11week.. first baby n baru nk tau ape je yg kne mkn..

Ambik yg doc kasi ja. Kalau nak suplemen tambahan boleh rujuk doktor.

Sy ambil tblet cal-600 plus

saya makan calcium amway.

susu