Makan

Sekarang sy dh 22week. Blh ke kalo makan lauk pajeri nenas? Biase laa sebab kalo orang2 tua tahu mesti dorang tak bagi makan nenas tapi nak jugak ?

130 Balas

InshaAllah xde ape2..sy pun kdg2 buat2 termakan acarnenas dgn pizza yg ad nenas..bukan byk sgt pun lgpun nenas msk lain dgn nenas muda..termakan xpe sis..lainkali kalau bimbg cuba elakkan ea..sy plk lps dgr kata pakar dr imelda yg rahim kita xde link dgn usus..lg la lega..mujur smp skrg xde mslh lg dgn kndungan sy 🤗